Over Mike & Molly

 

Mike en Molly zijn twee lieve schaapjes met een lekker warme, wollen vacht. Het vriendje en vriendinnetje groeien samen op, zijn gek op spelen in de grote, groene wei en beleven elke dag weer een nieuw avontuur.

Mike

Mike is een jongensschaapje van 1 jaar oud en daarmee nog maar net lammetje af. Samen met zijn vriendinnetje Molly, woont hij in een schapenhok. Dat vindt Mike heel erg gezellig, want net als alle schapen is hij een echt kudde dier en het liefst altijd bij Molly in de buurt.

Mike houdt ervan om op avontuur te gaan en nieuwe dingen te proberen. Daardoor komt hij soms voor grote uitdagingen te staan. Maar wordt het avontuur té spannend, dan keert hij liever terug naar zijn veilige schapenstal.

Molly

Molly is een meisjesschaap en is 1 jaar oud. Ze is het beste schapenvriendinnetje van Mike en is te herkennen aan het witte bloempje dat ze altijd achter haar linkeroor draagt. Samen met haar vriendje Mike, woont ze in het schapenhok. Dat vindt ze erg fijn, want net als alle schapen is Molly een echt kuddedier. Molly gaat altijd met Mike mee op avontuur, maar de acties die Mike uithaalt vindt ze vaak erg spannend en dan kiest ze liever voor de veilige avonturen.